Eetkermis

Marchant staat in voor de zorgeloze organisatie van uw mosselfeest of eetkermis. Mosselkermis organiseren? Wij helpen u graag verder!

 

Download onze folder "Eetfestijnen"Voor meer info kan u terecht bij Toon. Via het telefoonnummer 0477 97 95 03 of stuur een mailtje naar bestelling@marchant-mosselen.be

 

 

Mosselen wassen

Voor het spoelen van mosselen beschikken we bij Marchant over 3 machines die het werk klaren op 15 minuten voor 225 kilo mosselen. Het vergt van u alleen 1 of 2 personen die bij ons ter plaatse de mosselen in en uit de machines halen. Daarna kunnen de mosselen direct in de pot, zij zijn volledig zandvrij.

Mosselgroenten

De mosselgroenten kan u bij ons aankopen volgens de hoeveelheid mosselen die u verbruikt, à rato van 100 - 120gram groenten (selder, ajuin en peterselie) per kilo mosselen.

 

Ook betreffende de frieten kunnen wij u helpen, zowel vers voorgebakken als diepvries. De vers voorgebakken frieten zijn koel te bewaren, de diepvriesfrieten moeten uiteraard in diepvriezers bewaard blijven totdat ze gebruikt worden. Ook koelwagens worden tot beschikking gesteld. 

Kookmateriaal

Het welslagen van elk mosselfeest gaat gepaard met de perfecte bereiding van de mosselen. Daartoe dient u over goed-werkende gasvuren te beschikken, die de massa's kookpotten de baas kunnen. Ook hier kunnen wij een helpende hand aanbieden: wij verhuren gasvuren van 4 - 6 - 10 of 15 vuren alsook de mosselkookpotten van 1.2kilo.

Uiteraard is er meer nodig voor een echte mosselkermis dan wat mosselen, groenten en friet. Maar ook hier kunnen wij u van dienst zijn met o.a. een ruim assortiment aan voorgerechten zoals kaaskroketten, garnaalkroketten, scampis, gerookte vis, oesters, mosselsauzen, en mayonaises, mosselkruiden en mosselspecerijen, frituurolie, witte, rosé en rode wijnen en nog veel meer.