Uw vishandel, traiteur en horecaleverancier te Halle!

Marchant reeds meer dan 30 jaar ervaring

Marchant is dé specialist in mosselen, vis, schaal- en schelpdieren. Vers & Diepvries! De enige vishandel in de streek en exclusief verdeler van Prins & Dingemanse mosselen. Marchant biedt een ruim assortiment in dagverse en huisbereide schotels. En ook de uitgebreide wijnafdeling mag niet vergeten worden.


Heet van de naald!

 

 -Hondshaai, vis van het jaar 2015!

- Nieuw in ons assortiment: Verse Sushi, Maki en Sashimi. Elke vrijdag en zaterdag of op bestelling

- Feestje met oesters gepland? Dit alles kan met een oesterboy/girl! Meer info onder de rubriek 'Nieuws'

- Marchant organiseert kookworkshops: meer info onder de rubriek 'Nieuws'

- Mosselactie van woensdag 4 maart tem zaterdag 14 maart: Bij aankoop van 3kg goudmerk of jumbo mosselen krijgt u 1 kg gratis

- Ontdek onze promoties op onze soepen: meer info onder de rubriek 'Nieuws'

- Vis van de week: Schelvisfilet: 21,55 €/kg

- Dagelijks verse dagschotels verkrijgbaar

- Ruim assortiment traiteurbereidingen

Meer over ons
recepttip
Stoofpotje van zeeduivel met sjalot en tomatensaus
  1. Snijd de zeeduivel in stukken van 2,5cm dik
  2. Pel de sjalotten en hak ze fijn. Smelt boter in een pan en bak er de vis in aan.
  3. Bestrooi met de fijngehakte sjalot en voeg de passata toe. Laat 15min. op een laag vuur stoven, tot de vis gaar is. Kruid met peper en zout en werk af met de peterselie.
  4. Server met frieten of brood.
Stoofpotje van zeeduivel met sjalot en tomatensaus
  • 03 maart 2015 Communie of lentefeest?
    Communie of lentefeest?
    Voor een communie- of lentefeest bent u bij Marchant aan het juiste adres! Het enige wat u...
  • 17 februari 2015 Oesterboy/girl
    Oesterboy/girl
    Een feest, receptie of evenement met overheerlijke oesters, zowel privé als voor bedrijv...
  • 17 februari 2015 Kookworkshops
    Kookworkshops
    Marchant organiseerd kookworkshops.   Voor meer info klik hier