VISWINKEL, TRAITEUR én GROOTHANDEL

Marchant reeds meer dan 30 jaar ervaring

Marchant is dé specialist in mosselen, vis, schaal- en schelpdieren. Vers & Diepvries! De enige vishandel in de streek en exclusief verdeler van Prins & Dingemanse mosselen. Marchant biedt een ruim assortiment in dagverse en huisbereide schotels. En ook de uitgebreide wijnafdeling mag niet vergeten worden.


Heet van de naald!

 

 - Onze eindejaarsfolder 'Feestkrant' is beschikbaar in de winkel of op onze website. Kijk verder onder de rubriek 'Nieuws'

- Nieuw in ons assortiment: Verse Sushi, Maki en Sashimi. Elke vrijdag en zaterdag of op bestelling

- Geniet van de kortingbonnen geldig tot 14 december. Kijk verder onder de rubriek 'Nieuws'

- December is oestermaand: PROMO op Zeeuwse platte oesters 5° en 6°

Meer over ons
recepttip
Griet met preistoemp

Laat de griet in 4 gelijke moten zagen. Laat een klomp gezouten boter smelten in een pan. Leg de vis in de pan met de witte zijde naar beneden. Kleur mooi bruin gedurende 4 minuten. Draai de moten voorzichtig om, voeg opnieuw een flinke klomp boter toe, kruid goed af met zwarte peper.  Voer bij de bakboter van de vis de sjalot, de fijngesneden kappertjes en de peterselie toe. Breng op smaak met enkele druppels citroensap en peper. Verwijder het groen van de prei en snijd dit in fijne blokjes. Kook deze met  water, peper en zout, laat koken totdat al het vocht verdwenen is en voeg een klontje boter toe. Schil de aardappelen en kook ze in water met een beetje zout. Giet ze af, wrijf de aardappelen door een zeef en voeg er ongezouten boter aan toe. Meng met de gegaarde blokjes prei. Breng op smaak met peper en zout. Kook het wit van de prei met water, peper en zout, laat koken totdat al het vocht verdwenen is. Leg de grietmoot op een warm bord. Schik er de puree en de jonge prei rond. Werk af met de botersaus.

Bron: www.vis.be

Griet met preistoemp
  • 01 december 2014 Eindejaarsfolder
    Eindejaarsfolder
    Ontdek onze eindejaarsfolder 'Feestkrant' !!   U bestelt een gerecht uit ons verfijnd cul...
  • 14 november 2014 Kortingbonnen
    Kortingbonnen
    Knip de kortingbonnen uit en geniet van talloze voordelen