Uw vishandel, traiteur en horecaleverancier te Halle!

Marchant reeds meer dan 30 jaar ervaring

Marchant, de enige vishandel in de streek en exclusief verdeler van Prins & Dingemanse Mosselen en Oesters.  Kom gerust even langs voor deskundige informatie over verse vis, Petit Bateaux of Schaal-en Schelpdieren. We zullen jullie met raad en daad bijstaan.

  

Heet van de naald!

 

- Ontdek onze eindejaarsfolder

- Prins&Dingemanse mosselen : TOP kwaliteit aan superprijzen !

- Ze zijn er weer, de nieuwe Hollandse maatjes!!

- Elke dag aanvoer van verse vis aan TOPkwaliteit!!

- Ontdek al onze wekelijkse promoties onder de rubriek 'Nieuws'

- Vis van de maand November : Noordzeekrab

- Een mosselfestijn gepland? Dan moet je zeker bij ons zijn ! Meer info onder de rubriek 'Nieuws'

- Dagelijks verse dagschotels verkrijgbaar

- Ruim assortiment traiteurbereidingen

Meer over ons
recepttip
Noordzeekrab met mangosalsa, kokosmayonaise en algen

Stoof de sjalot met de chilipeper in olijfolie. Voeg de suiker toe en laat kort karamelliseren. Voeg de azijn toe en laat volledig uitkoken. Voeg de mango en het water toe. Laat op een zacht vuurtje droog koken. Laat afkoelen. Week de algen in koud water. Breng de kokosroom aan de kook en bind lichtjes met wat maïzena. Laat afkoelen. Meng 40 g gebonden kokosroom met de mayonaise. Kruid eventueel bij met peper en zout. Snijd het rijstpapier in 8 driehoeken. Frituur op 180°C. Laat afkoelen op keukenpapier. Werk af met wat mangosalsa, Noordzeekrab, kokosmayonaise en algen

Noordzeekrab met mangosalsa, kokosmayonaise en algen
  • 03 december 2016 Eindejaarsfolder
    Eindejaarsfolder
    Ontdek onze eindejaarsfolder!!   U bestelt een gerecht uit ons verfijnd culinair assortim...
  • 15 november 2016 Promo's van de week
    De zeeuwse mosselen van Prins&Dingemanse : Mosselen vol vlees, van een uitmuntende kw...
  • 10 oktober 2016 Vis in de kijker
    Vis in de kijker
    De Noordzee heeft het hele jaar door heel wat lekkers te bieden.   Vis van de maand Decem...